Termékek kis izzó eladó (6)

Kis Metatarsalis Párna

Kis Metatarsalis Párna

Ayuda a reducir la fricción con el calzado y a prevenir la formación de callosidades y durezas. Reduce las molestias provocadas por el calzado de tacón. Fabricada en espuma de látex de gran densidad,con capa superior de tejido blanco. Al ser tan suave y confortable te aportará un extra de comodidad en tu caminar diario. Especialmente diseñada para la zona metatarsal. 1 unidad SKU:130368
Rocinante Kecske sajtok

Rocinante Kecske sajtok

Pressed paste cheese made with pasteurised goat´s milk. Soft Goat Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Goat Cheese Rocinante - Aged 1 month.
KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE OLÍVÁKKAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amely fekete olíva krémmel érlelődik

KEMÉNY JUHTEJ SAJT FEKETE OLÍVÁKKAL - Pasztőrözött kemény juhtej sajt, amely fekete olíva krémmel érlelődik

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black olive aroma Color: Pale yellow with dark veining coming from the black olive cream Consistency: Hard
Puha sajt bifidusszal - Puha juhsajt

Puha sajt bifidusszal - Puha juhsajt

Queso tierno de oveja. Ideal para comer al natural o para fundir.
Bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek - Pasztőrözött bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek

Bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek - Pasztőrözött bárány sajt, amelyet trüffelle érleltek

Pasteurized sheep milk, black truffle paté (Champignon Mushrooms (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis and relative group), sunflower oil, black truffle (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sugar, bouilion granules ( sea salt, yeast extract, brown sugar, spice extract, caramelized sugar, maltodextrin, palm fat, turmeric ) dextrose, potato starch, yeast extract, spices (onion, mace, garlic and curcuma, tomato powder ) black truffle, flavor enhancer, Acidity regulator( citric acid), antioxidant ( ascorbic acid).), salt, calcium chloride, rennet, lactic ferment, Preservatives: lysozyme (derived from egg), Natamycin on the rind. Flavor: Intense Aroma: Characteristic to sheep cheese with the aroma of the truffle. Color: Pale yellow with black veins of truffle paste. Consistency: Hard Remove the cheese rind before the consumption.
Iberico Sajtok Rocinante

Iberico Sajtok Rocinante

Cheese made with pasteurised cow, goat and sheep´s milk (3 milk). Soft Iberico Cheese Rocinante - Aged 7 days. Semicured Iberico Cheese Rocinante - Aged 2 months. Cured Iberico Cheese Rocinante - Aged 6 months.